Project: propertyHOST Den Haag ONLINE

‘Een logo, een professionele eenvoudige frisse website, met mooie foto’s, de mogelijkheid voor blogs en nieuws updates maar ook links naar de Social Media Platforms. ‘Zorg dat we vindbaar en zichtbaar zijn voor onze doelgroep’!

Dat was de opdracht voor MIXmarketing en gezien de eerste feedback van klanten en potentiële klanten en zakenrelaties is dat zeker gelukt. Naast een website is PropertyHOST te vinden op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. De Social media platforms zorgen voor een grote toename in het aantal bezoeken aan de website.  Juiste advertising op bijvoorbeeld Facebook heeft er voor gezorgd dat klanten al binnen een week na lancering contact opnamen voor de diensten van propertyHOST.

Wie, wat en hoe?
PropertyHOST regelt alle services rondom de (tijdelijke) verhuur van een woning via bijvoorbeeld Airbnb in de Haagse regio. Dit met passie, oog voor detail en discreet zoals een goed gastheer betaamt. De optimale services kenmerken zich door een grote diversiteit en zijn afgestemd op de wensen van de verhuurder en die van de gasten.

PropertyHOST biedt services zoals: check-in, check-out, professionele schoonmaak, professioneel linnen pakket, bereikbaarheidsservice, ‘handy-man’ services een boodschappenpakket of een leuk verrassing pakket voor de gasten.

De propertyHOST services wordt aangeboden aan de verhuurder, dit kan zijn voor incidenteel kort verblijf maar ook als continu service waarbij alle zorg uithanden wordt genomen van de verhuurder, denk hierbij aan reserveringen, screenen klanten en zorgdragen voor betalingen.

PropertyHOST is een jong en dynamisch bedrijf, gestart door twee ondernemende vrouwen, met decennia ervaring in de commerciële dienstverlening en marketing. Het idee om propertyHOST te starten is simpelweg ontstaan doordat er behoefte was aan beheer voor een eigen woning die verhuurd was via Airbnb. ‘Er komt nogal wat bij kijken om je woning (tijdelijk) te verhuren. Je kunt niet altijd een beroep doen op familie, vrienden of buren.’ Al snel mis je een professionele gastheer voor je kostbare bezit. De service niet bleek te bestaan in Den Haag en omstreken. Verbazingwekkend want in Amsterdam was het ‘booming business’ maar Den Haag nog niet en zo is PropertyHOST geboren!’

Meer weten of je bedrijf Online of optimaliseren van je huidige online activiteiten neem gerust contact op met MIXmarketing.

Ria Luitjes

Wie ben ik? Creative in marketing oplossingen online & offline. Na bijna 8 jaar in het buitenland gewoond te hebben maakt ik met mijn Marketing bureau MIXmarketing een doorstart in Nederland, Den Haag.